Manželství s neznámým - Chapman, Janet (Levné knihy, 2008)
Milostný román v němž se zcela neznámá žena stává manželkou muži, který se objeví po několika letech, kdy je považován za mrtvého. Jaké je však překvapení jeho rodiny a především jeho manželky, když zjistí, že tomu tak není.